A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Люботинська гімназія №5 Люботинської міської ради Харківської області

Національний портал з імунізації

Дата: 19.04.2024 13:37
Кількість переглядів: 25

Імунізація є питанням національної безпеки, оскільки здоров’я українців залежить від рівня охоплення щепленнями в країні. Вакцинація повинна і завжди залишається пріоритетом держави і суспільства, особливо це актуально в умовах воєнного стану.

Національний портал з імунізації було створено громадською спілкою “Коаліція за вакцинацію” завдяки підтримці американського народу, наданій через агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України. Для прикладу було використано портали з імунізації, які вже давно та успішно функціонують в США та країнах Євроспільноти.

Провідний експерт Національного порталу імунізації – Федір Лапій, голова Національної технічної групи експертів з імунізації). 

Основні завдання Порталу:

  • сприяти підвищенню охоплення профілактичними щепленнями та запобіганню вакцинокерованим захворюванням завдяки поширенню публікацій та навчальних матеріалів для громадськості та медичних працівників;

  • розширювати можливості спілкування щодо безпеки, ефективності та використання вакцин у широкій спільноті пацієнтів, батьків, медичних установ і державних установ охорони здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень